Élményfürdő és Wellness


MASSZÁZS ELŐJEGYZÉS

Foglaljon Ön is masszázs-időpontot a

(06-62) 566-499 közvetlen telefonszámon vagy írjon a

wellness@napfenyfurdoaquapolis.com címre!

A négy évszakos „vízivárosban” új, belső élménymedence tér létesült sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel.

A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élményfürdő déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé. Medencéink adatai (méretek, vízmélység, hőmérsékletek) itt találhatók.

A Napfényfürdő Aquapolis területén belül kialakításra került egy exkluzív csendes wellness részleg, mely tökéletes kikapcsolódást biztosít mindenki számára. Ebbe a különleges relaxációs zónába csak 16 éven felüliek léphetnek be, biztosítva ezzel vendégeink nyugodt környezetben történő pihenését.

Szolgáltatásaink:

  • 25 méteres feszített víztükrű medence,
  • élmény- és pezsgőmedence,
  • finn szauna,
  • infraszauna,
  • gőzkamra,
  • sókamra,
  • aromaszoba,
  • valamint kültéri rönkszauna.

SZAUNAVILÁGUNK felfedezéséhez szauna lepedővel kedveskedünk vendégeinknek. Szolgáltatásaink igénybe vétele közben korlátlan tea és ásványvíz fogyasztási lehetőséget kínálunk.

Nagyvonalú – mozaikkal burkolt – temperált pihenőpadjainkon és páros pihenőágyainkon bárki kellemesen ejtőzhet a fürdés és a szaunázás szüneteiben. Udvarias és vendég centrikus munkatársaink bármilyen felmerülő kérdés esetén készséggel állnak rendelkezésre.

A testi-leki megújulásában is segítségére lehetünk, ha kipróbálja a változatos wellness kezeléseinket. A wellness masszázsok, fürdők, és testkezelések nemcsak kényeztetnek és pihentetnek, de egyben felfrissülést is nyújtanak, így Ön újult erővel folytathatja mindennapjait.

Változatos wellness kezeléseink hozzájárulnak az Ön felfrissüléséhez, rekreációjához, testi-lelki megújulásához.

Az élményfürdőben található csúszdákról bővebb tájékoztatást talál a Csúszdák menüpontban!

 

 

 

 

 

 

 

 

Képgaléria - csendes wellness

Képgaléria - élményfürdő

MEDENCÉK ADATAI