HŰSÉG Klub

A NYÁRI ALAK TÉLEN KÉSZÜL!

Hozd magad formába a Napfényfitness Hűség Klubbal!


A Napfényfitness Hűség Klubot azzal a céllal hoztuk létre, hogy rendszeresen nálunk sportoló törzsvendégeink a nyári kiemelt időszakban (június 16. és augusztus 31. között) is a megszokott árakon és időpontokban vehessék igénybe a Napfényfitness szolgáltatásait.

A nyári időszakban a SZUE strand megnyitása a bérletárak nagymértékű emelkedését, illetve a terem látogatási idejének korlátozását vonja maga után.

A Napfényfitness Hűség Klub tagjai, amennyiben aktiválják tagságukat, az eddigi nagyon kedvező árakon válthatják meg a nyári kiemelt időszakunkban is fürdőbelépővel kombinált fitneszbérletüket vagy a biometrikus bérletük mellé váltható fitnesz alkalmakat.

 

 

Hogyan válhat Hűség Klub taggá?


Azon kedves Vendégeink jogosultak a Hűség Klub tagságra, akik:

-2020. január 1. óta 3 alkalommal váltott fitneszbérletet (30 napos korlátlan, illetve 35 napos 10 alkalmas bérletet)

VAGY

-2019. szeptember 1. óta legalább 5 alkalommal váltott fitneszbérletet (30 napos korlátlan, illetve 35 napos 10 alkalmas bérletet)

Amennyiben vendégeink a fenti feltételeknek megfelelő alkalommal váltottak fitneszbérletet, úgy automatikusan Hűség Klub taggá váltak.

További részletekről kérjük érdeklődjenek személyesen a Napfényfitness diszpécseri pultjában, vagy telefonon a 30/463 91 56-os telefonszámon!

Természetesen napközben elfoglalt Vendégeinkről sem feledkeztünk meg!

Ezentúl is lesz lehetőség a kényelmes esti sportolásra a lenyugvó nap fényében Esti fitnesz jegyünkkel továbbra is igen kedvezményes áron használhatják fitneszközpontunkat minden hétköznap este 8 után.

További információkért kérjük forduljon bizalommal munkatársainkhoz vagy látogassa meg biometrikus bérletünk oldalát.