Rendezvényszervezés

A Napfényfürdő Aquapolis Szeged egy rendhagyó és különleges helyszíne lehet céges bulik, csapatépítő tréningek és évzáró rendezvények lebonyolításának kedvezményes feltételekkel.

A közös vízikalandok élménye és a kötetlen formában, szórakozással eltöltött idő eredményeként a kollégák még jobban megismerhetik egymást és így egy igazi, összetartó csapattá kovácsolódhatnak össze. Kiváló alkalom nyílik arra, hogy megszakítsák a stresszes hétköznapokat és relaxáljanak, lazítsanak, kikapcsolódjanak.

AJÁNLATAINK

1. Exkluzív Csendes Wellness részlegünkben minőségi kikapcsolódás és wellness programok várják vendégeinket 21.00 és 24.00 óra között.

Privát rendezvény további részleteivel  kapcsolatban érdeklődjön a marketing@napfenyfurdoaquapolis.com e-mail címen!

Szolgáltatások: 25 méteres úszómedence, élmény- és pezsgőmedence, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sókamra, aromaszoba, valamint kültéri rönkszauna. Különleges szolgáltatásunk a szaunaszeánsz program, amelynek során szakképzett szaunamester irányításával teljes testi-lelki felüdülésben lehet része! Igény esetén szakképzett masszőreink várják a vendégeket, akik széles masszázsválasztékunkból könnyen kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet.

2. A Napfényfürdő Aquapolis Szeged csúszdáinak, wellness fürdőjének, gyógymedencéinek zártkörű használata 20.00 és 24.00 óra között lehetséges.

Az éjszakai fürdőzés és csúszdázás során a 30 méter magas csúszdatoronyból megcsodálhatják Szeged esti fényeit. Próbálják ki Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdáját és élvezzék a hosszan tartó csúszás örömét!

Szolgáltatások: fedett csúszdatér kilenc csúszdával, fedett családi wellness medencék különböző élményelemekkel, gyógymedencék.