Valentin napi ajánlatunk Önnek!

 

 

Exkluzív csomagajánlatunk Valentin napra!

Romantikus Valentin Spa

A szerelmesek ünnepére egy rendhagyóan különleges csomagot állítottunk össze, amely reményeink szerint felejthetetlen emlék marad az Önök számára. Valójában ez egy programsorozat, amely többszöri látogatásra ad lehetőséget Csendes Wellness részlegünkbe, ahol egyaránt élvezhetőek a finn és az infra szauna, a gőzkabin, az aromakabin, a sószoba, valamint az úszó- és élménymedencék által nyújtotta kikapcsolódási lehetőségek. A részleg magában foglal egy Private Spa elnevezésű elkülönített „szerelmi fészket” is, ahol a pároknak kínálunk exkluzív kikapcsolódási lehetőséget.

 

Csomagunk tartalma:

  • páros, a listánkról válaszható 50 perces masszázs
  • páros fürdőzés privát jakuzzinkban
  • gyümölcstál és italbekészítés a hangulat fokozására
  • 3 órás Csendes Wellness tartózkodás a Valentin Spa-t követően
  • páros részvételi lehetőség a Valentin est rendezvényünkön 2018. február 16-án, pénteken

Ár: 14.500,- Ft/Fő (csak párban foglalható szolgáltatás)

Ha igazi ajándékra gondolt párjának, akkor ne tétlenkedjen, az ajánlat csupán 2018. 02. 14-ig érvényes. A rendhagyó Valentin Spa ajándékutalvány beváltására a vásárlástól számított 1 éven belül van lehetőség, így Valentin nap után sem kell fürdőzés és izgalmak nélkül maradniuk. A csomag felhasználására előzetes bejelentkezés szükséges: 06-62/566-499.

A Valentin est programjairól honlapunkon, vagy facebook oldalunkon tájékozódhatnak. A rendezvényen való részvételhez kérjük hozzák magukkal a borítékban található kupont, amivel ingyenesen vehetnek részt programjainkon.

Az ajándékutalvány 2018. február 01-től váltható meg a Napfényfürdő Aquapolis főpénztárában.

A Private Spa szolgáltatást az Éjszakai fürdők ideje alatt nem lehet igénybe venni.

 

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!